2020-08-17 08:55Pressmeddelande

Swing by Golfbaren öppnar igen med Corona-anpassad minigolf

hole in one at Swing hole in one at Swing

Yes, den 18e augusti öppnar Swing igen!

Äntligen är det dags för socialt umgänge på Swing by Golfbaren igen. Minigolfens år 2020 kom av sig rejält när Covid-19 slog till med full kraft mot Sverige i mars. Swing valde direkt att fokusera på gästernas och personalens hälsa i första hand och stängde ned verksamheten i princip genast när samhällsspridningen var ett faktum.

Nu är läget lite annorlunda och med fortsatt stor ödmjukhet inför situationen i samhället och en tydlig anpassning till myndigheters restriktioner och framförallt avståndsrekommendationer är det dags igen. Inga uppsägningar har gjorts och personalstyrkan är intakt med god hjälp av de stödpaket som regeringen skapat för företag.

Minigolf är en i grunden mycket social företeelse då den utförs i mindre sällskap om 2-6 personer per bana/hål, totalt spelas 12 på Swing, så blir det en naturlig fördelning av människor som kan hålla avstånd sinsemellan på en relativt stor yta. Spelet genomförs med en egen klubba och boll, som desinficeras innan/efter spel. Scoren förs av en person i sällskapet och för att undvika anklagelser om psykning eller skador håller man alltid minst 1 klubblängds/meters avstånd. Swing erbjuder även numera en app för beställning och betalning i mobilen av mat & dryck innan/efter spelet för att minska kontaktytor och riskmoment.

"Vår bild är att minigolf är en perfekt social aktivitet för små och stora sällskap, även i dessa tider. Vi har enorm respekt för det rådande läget och vi följer myndigheternas och branschorganisationernas rekommendationer och rapporteringar nära. Vi har vidtagit ett flertal konkreta åtgärder på Swing för att kunna erbjuda våra gäster och personal en corona-anpassad miljö. Vi tror att det finns ett stort uppdämt behov av att träffa vänner, kollegor & familjer och samtidigt göra kul saker tillsammans. Där kommer minigolf in som en passande lösning i dagens läge tycker vi."

Detta säger Hans Olofsson, Swings grundare och huvudägare, som är hoppfull men också ödmjuk inför morgondagens nyöppning av verksamheten.

Läs mer om Swing by Golfbaren på www.swingbygolfbaren.se  

 Om Golfbaren Sverige - The Minigolf Experience

Golfbaren är den riktiga minigolfens hem. Själ, expertis, kvalitet och service förpackat i stämningsfulla miljöer. Vi erbjuder en helhetsupplevelse som gästen minns och våra banor är alltid designade av Golfbarens grundare Hans Olofsson. Det innebär hög nivå eftersom Hans är dubbel världsmästare i minigolf och han tar även hjälp av professionella designers och arkitekter för helhetsmiljön. Golfbaren serverar mat och dryck med personlig touch och varje ställe har fullständiga rättigheter och kan erbjuda mycket mer än bara minigolf.


Kontaktpersoner

Hans Olofsson
VD & Grundare
Hans Olofsson