2020-02-03 12:35Pressmeddelande

Swing by Golfbaren lanserar The Swing Dinner Experience den 7e mars

Swing by Golfbaren fyller 3 år den 8e februari. Som en present till oss själva och framförallt våra gäster lanserar vi nu The Swing Dinner Experience den 7e mars. Vår fabulösa champagne-värdinna Mrs M har laddat upp för en riktig helkväll.

Kvällen inleds med att gästerna minglar och spelar minigolf i Swings härliga 30-talsmiljö. Därefter sitter de till bords för att avnjuta en god middag och inledningsvis förtrollas av en fingerfärdig show från en av Sveriges absolut bästa magiker, Seth Engström. Musik och show under middagen bjuds sedan från Frank Martini och hans magnifika jazzband. Frank Martini & His Orchestra har med sitt Party of The Century höjt temperaturen rejält när de spelat för utsålda hus runtom i Sverige. Nu blir det mer intimt och middagsanpassat. "Men middagar tar slut, och då gasar vi på rejält!" säger Frank själv.

Kvällens värdinna Mrs M ser till att champagnen flödar under kvällen. Hon utlovar en show och kväll som gästerna sent skall glömma. Hon kommer själv göra saker som troligen aldrig skådats på en minigolfbana förut, där ett stort champagne-glas spelar ena huvudrollen....

"Vi ser fram emot en härlig kväll där minigolf, 20-tals-jazz, god mat, champagne, spontandans, magi mm skapar en härlig och omtumlande helhetsupplevelse för alla gäster. Vi hoppas såklart på succé och att vi får äran att upprepa fler liknande kvällar. Antingen för våra gäster eller för ett större sällskap som fyller hela stället själva och går all-in på The Swing Dinner Experience".

Detta säger Swing by Golfbarens grundare och VD Hans Olofsson som gärna svarar på frågor om den 7e mars och Swing by Golfbaren i allmänhet. Han nås på hans@golfbaren.se eller 070-4447444 

Biljetterna är nu släppta till försäljning och köps via Swings egen hemsida;

https://swingbygolfbaren.se/product/the-swing-dinner-experience/

 Om Golfbaren Sverige - The Minigolf Experience

Swing är den riktiga minigolfens hem. Själ, expertis, kvalitet och hjärta förpackat i en stämningsfull miljö. Tänk 1930-tal, lönnkrogar och förbudstid och lägg till god mat, välgjorda cocktails och lustfylld minigolf med nervkittlande tävling. En helhetsupplevelse ni minns, eller som vi säger: The Minigolf Experience. Swing är en del av Golfbaren Sverige som också har 3 Golfbarer utomhus; Kristineberg, Aspudden & Jungfrusund.


Kontaktpersoner

Hans Olofsson
VD & Grundare
Hans Olofsson