2017-02-06 07:12Pressmeddelande

Premiär för Swing by Golfbaren

null

Nu är det nära! Den 10 februari slår vi upp dörrarna till Swing by Golfbaren på Surbrunnsgatan 46 i Vasastan. Kliv in i vår tolkning av speakeasy– tänk 1930-tal, lönnkrogar och förbudstid– och njut av god mat, tjusiga cocktails och riktigt grym minigolf.

Låt oss presentera vårt härliga gäng! Bandesigner och huvudägare är Hans Olofsson som är dubbel världsmästare i bangolf. Vårt köks- och barteam har erfarenhet från bland annat Stureplansgruppen, Grand Hôtel och Bistro Berns och är handplockade tack vare sin kreativitet och kärlek till mat och dryck.

Vår inredare är scenograf för 2016 och 2017 års julkalendrar, och vårt konceptteam har centrala roller i utvecklingen av Junibacken och Vikingaliv med flera. Tillsammans har vi byggt upp ett unikt minigolfkoncept med bar och restaurang som blir det första i sitt slag i Sverige.

Kom förbi och upplev en liten bit av det tidiga 1900-talets Manhattan då minigolf spelades på hustak och innergårdar, hamburgare och pizza serverades från små hål i väggen-krogar och folk smög till dolda barer gömda i kontor för att slippa undan rusdrycksförbudet.

Oavsett om det handlar om en kickoff, after work, kalas eller konferens är vi med på noterna. Vi kan ordna alla typer av minigolfupplevelser för små och stora sällskap. Kika in på vår sajt, få en försmak av The Minigolf Experience och boka redan idag!

Varmt välkomna önskar vi på Swing!

Swing by Golfbaren i Vasastan är minigolf på riktigt, mat för alla smaker och cocktails med glimten i ögat. Här är gräset grönare, cocktailsen mer sofistikerade och stämningen lite mer swinging 30’s.


Om Golfbaren Sverige - The Minigolf Experience

Swing är den riktiga minigolfens hem. Själ, expertis, kvalitet och hjärta förpackat i en stämningsfull miljö. Tänk 1930-tal, lönnkrogar och förbudstid och lägg till god mat, välgjorda cocktails och lustfylld minigolf med nervkittlande tävling. En helhetsupplevelse ni minns, eller som vi säger: The Minigolf Experience.


Kontaktpersoner

Nathalie Olofsson
Marknad
Nathalie Olofsson
Hans Olofsson
VD & Grundare
Hans Olofsson
Andreas Sollman
Driftansvarig
Andreas Sollman
Caroline Bjuhr
Restaurangchef
Caroline Bjuhr