2020-08-31 09:39Pressmeddelande

Golfbarens Hans Olofsson tar SM-guld och Amir El-Quachani storvinsten!

Vinnare Superfinalen SAGM 2020 - Amir El-QuachaniVinnare Superfinalen SAGM 2020 - Amir El-Quachani

Swedish Adventure Golf Masters (öppna SM i Minigolf) avgjordes nu i helgen den 29-30 augusti på Golfbaren Jungfrusund på Ekerö. Stora delar av Svenska Bangolfeliten var på plats med bland annat två regerande och flera fd världsmästare i startfältet. Den rekordstora prissumman i superfinalen hade även lockat en gästspelare att köra bil ända från Prag.

Vädret var lite svajigt men spelet höll ändå hög klass på den fina banan vid vattnet på Jungfrusund. Först spelades sex varv i sex olika klasser för att avgöra var SM-gulden skulle hamna. Längsta strået där med lägst resultat för helgen drog Hans Olofsson, Golfbarens grundare, som vann herrklassen på fina 146 slag med ett tangerat banrekord på 20 slag fjärde rundan. Övriga klass-segrare blev;

Damer - Sandra Walker, Helsingfors

Oldtimers damer - Annelie Lundell, Malmö

Oldtimers herrar - Ricard Lockner, Sundbyberg

Juniorer damer - Fanny Eriksson Nyköping

Juniorer herrar - Amir El-Quachani, Gullbergsbro (Göteborg)

Helgens höjdpunkt blev sedan superfinalen för 19 spelare med alla klass-segrare samt de bästa resultaten utöver det. Amir El-Quachani hade där en hård kamp med Alexander Dahlstedt (VM-guld i bangolf 2017). De spelade bägge sina två varv i finalen på 45 slag och särspel via sudden death från hål 1 fick tas till. Amir satte spiken direkt och tog därmed hem superfinalen och vinsten på 50.000:-.

För detaljerade resultat följ länken nedan. Frågor om tävlingen samt tillgång till press-bilder, vänligen kontakta Hans Olofsson på hans@golfbaren.se 

http://ba.bangolf.se/8896/result.htmOm Golfbaren Sverige - The Minigolf Experience

Golfbaren är den riktiga minigolfens hem. Själ, expertis, kvalitet och service förpackat i stämningsfulla miljöer. Vi erbjuder en helhetsupplevelse som gästen minns och våra banor är alltid designade av Golfbarens grundare Hans Olofsson. Det innebär hög nivå eftersom Hans är dubbel världsmästare i minigolf och han tar även hjälp av professionella designers och arkitekter för helhetsmiljön. Golfbaren serverar mat och dryck med personlig touch och varje ställe har fullständiga rättigheter och kan erbjuda mycket mer än bara minigolf.


Kontaktpersoner

Hans Olofsson
VD & Grundare
Hans Olofsson