2021-03-29 08:48Pressmeddelande

Golfbaren öppnar för en corona-anpassad minigolfsäsong

Prunkande grönska parkbänk Golfbaren AspuddenSlå dig ner i prunkande grönska Golfbaren Aspudden

Våren är här och lagom till påsk öppnar vi våra minigolfanläggningar runt om i Stockholm! Efter att trendspanaren Stefan Nilsson utsett 2020 till minigolfens år ser vi fram emot att välkomna alla gamla och nya gäster till ännu en härlig minigolfsommar tillsammans med oss på Golfbaren 2021.

Golfbaren Aspudden är startskottet för utomhussäsongen för många, anläggningen öppnar den 1 april. 

Även Jungfrusund ute på Ekerö smygöppnar i påskhelgen (lör-söndag) med begränsade öppettider under april månad innan den riktiga premiären den 30 april. Sist men inte minst ut är vårt populära ställe i Kristineberg, som kör igång med begränsade öppettider från den 17 april fram till premiären den 30 april.*

Den här säsongen lägger vi extra fokus på säkerhet och trygghet för alla som besöker och arbetar på våra ställen. Minigolf i grunden är en corona-vänlig aktivitet med små sällskap (normalt fyra personer per grupp) som naturligt hålls isär per hål över en stor yta. För att ytterligare säkerställa våra gästers trygghet och minska smittorisken till ett minimum har vi gjort scorekorten tillgängliga i mobilen samt att vi desinficerar all utrustning efter varje användning.

 – Vi ser fram emot sommaren och all minigolf som kommer att spelas. Minigolf är den klassiska sommaraktiviteten som samlar kollegor, vänner och familjer, vilket blir extra viktigt i år. I och med minigolfens naturliga corona-anpassning utomhus är detta en perfekt chans att äntligen kunna träffas socialt och umgås alla åldrar tillsammans. Med högklassigt kök och härliga miljöer därtill blir det till en riktig minigolfupplevelse, säger Golfbarens grundare Hans Olofsson

* Information om aktuella öppettider och nyheter uppdateras kontinuerligt på Golfbarens hemsida och kanaler i sociala medier.

Fakta

Golfbaren Aspudden 

Vår anläggning i Hägersten ligger mitt i Aspuddsparken, ett stenkast från Vinterviken. Utmanande banor, familjär atmosfär, sommarbistro och minigolf på riktigt i lummig miljö. Öppet 1 april till 30 september.

golfbarenaspudden.se

Golfbaren Jungfrusund 

På Ekerö väntar en minigolfupplevelse i dess rätta bemärkelse. Med tävlingsklassade banor utformade i marint tema av proffs erbjuder vår anläggning i Jungfrusund största möjliga spelglädje och spänning. Öppet 3 april till 30 september (begränsade öppettider 3–30 april).

golfbarenjungfrusund.se

Golfbaren Kristineberg 

På Kungsholmen ligger vår allra mest centrala anläggning med minigolf i sin mest somriga form. Perfekta utomhusbanor och mysig sommarbistro lockar såväl gäster från klippbadet intill som barnfamiljer och AW-gänget. Öppet 17 april till 30 september (begränsade öppettider 17–30 april).

golfbarenkristineberg.se


Om Golfbaren Sverige - The Minigolf Experience

Golfbaren är den riktiga minigolfens hem. Själ, expertis, kvalitet och service förpackat i stämningsfulla miljöer. Vi erbjuder en helhetsupplevelse som gästen minns och våra banor är alltid designade av Golfbarens grundare Hans Olofsson. Det innebär hög nivå eftersom Hans är dubbel världsmästare i minigolf och han tar även hjälp av professionella designers och arkitekter för helhetsmiljön. Golfbaren serverar mat och dryck med personlig touch och varje ställe har fullständiga rättigheter och kan erbjuda mycket mer än bara minigolf. För mer information besök oss på www.golfbaren.se


Kontaktpersoner

Hans Olofsson
VD & Grundare
Hans Olofsson