2018-02-08 10:45Nyheter

Världens MESTE minigolfare besöker Swing!

null

Den 10 februari kommer Richard Gottfried från Storbritannien att besöka Swing by Golfbaren och där spela på sin 800:e minigolfbana runtom i världen. Han påbörjade tillsammans med sin livskamrat Emily denna smått galna resa 2006 och har nu alltså skrapat ihop snart 800 spelade banor.

Golfbarens grundare Hans Olofsson har spelat minigolf sedan 1977, det har blivit ett stort antal minigolfrundor och banor besökta sedan dess.Troligen har Hans det svenska rekordet, antalet är närmare bestämt 217 stycken enligt Hans själv, varav 76 utanför Sverige. Men mot britten Richard Gottfried ligger Hans alltså i lä.

De två minigolfentusiasterna kommer mötas för en vänskapsmatch på Swing på lördag kväll, den 10 februari, i samband med Swings 1-årsjubileum.


Om Golfbaren Sverige - The Minigolf Experience

Swing är den riktiga minigolfens hem. Själ, expertis, kvalitet och hjärta förpackat i en stämningsfull miljö. Tänk 1930-tal, lönnkrogar och förbudstid och lägg till god mat, välgjorda cocktails och lustfylld minigolf med nervkittlande tävling. En helhetsupplevelse ni minns, eller som vi säger: The Minigolf Experience.


Kontaktpersoner

Nathalie Olofsson
Marknad
Nathalie Olofsson
Hans Olofsson
VD & Grundare
Hans Olofsson
Andreas Sollman
Driftansvarig
Andreas Sollman
Caroline Bjuhr
Restaurangchef
Caroline Bjuhr