2018-02-13 13:07Nyheter

Sveriges första kvinnliga golfklubb lanseras på Swing!

null

Det behövs fler tjejer på golfbanan! Green Queens Golf startar därför Sveriges första kvinnliga golfklubb i samarbete med WDG och GolfStar och de lanserar golfklubben ikväll kl 18:00 hos oss på Swing by Golfbaren - som är både en samarbetspartner och stammis-ställe för klubben!


Pressmeddelande WDG. – GolfStar – Green Queens Golf feb 2018:

Som tjej ska du alltid känna dig bekväm och välkommen på golfbanan. Green Queen Golfs vision är att få lika många kvinnor som män att hitta glädjen i golfen. Denna vision går helt i linje med Svenska Golfförbundets vision 50/50 och med WDG:s egna idéer och värderingar.

– I och med detta samarbete bidrar GolfStar och WDG med kompetens och resurser för att fler kvinnor ska inta golfen och utvecklas inom den. Vi tycker att Green Queens Golf står för ett intressant koncept och med ett gediget intresse och passion kommer dessa tjejer att påverka golfen enormt positivt, säger Sofie Källström, koncernchef på Smart Generation Invest som äger WDG. Glädje och gemenskap på golfbanan.

Vill ni läsa hela pressmeddelandet?
Då hittar ni det nedan.


Om Golfbaren Sverige - The Minigolf Experience

Swing är den riktiga minigolfens hem. Själ, expertis, kvalitet och hjärta förpackat i en stämningsfull miljö. Tänk 1930-tal, lönnkrogar och förbudstid och lägg till god mat, välgjorda cocktails och lustfylld minigolf med nervkittlande tävling. En helhetsupplevelse ni minns, eller som vi säger: The Minigolf Experience.


Kontaktpersoner

Nathalie Olofsson
Marknad
Nathalie Olofsson
Hans Olofsson
VD & Grundare
Hans Olofsson
Andreas Sollman
Driftansvarig
Andreas Sollman
Caroline Bjuhr
Restaurangchef
Caroline Bjuhr