2018-02-21 10:00Nyheter

Konferens och teambuilding i unik lokal!

null

I en stor lokal har man plats för mycket.

Utöver möjligheten att komma till Swing by Golfbaren för en bit mat, en cocktail eller en runda minigolf finns också möjligheter att anordna allt från kreativa möten och teambuildingdagar till halv- och heldagskonferenser för grupper mellan 2-150 personer. Vår unika lokal med flera olika rum och naturliga indelningar främjar kreativitet och socialt utbyte i såväl små som stora grupper. 

KREATIVT MÖTE:

På Swing kan du hyra ditt eget kontor en hel eller halvdag! Behöver du kanske lite arbetsro, hålla möten eller intervjuer? Då är Mary Pickford´s Office ett bra alternativ. Detta är det optimala rummet för den lilla gruppen på 2-25 personer, som exempelvis vill ha avdelnings- lednings- eller styrelsemöte


KONFERENS 2-60 personer:

Hyr vår ägares unikt inredda vardagsrum som lämpar sig väl för möten, konferenser och events. Detta är det optimala rummet för lednings- eller styrelsemötet men också för den lite större gruppen. Här finns tillgång till projektor och ca 30 sittplatser. Rummet kan hyras både halv- och heldag!


KONFERENS 20-80 personer:

Är ni en större grupp? Vår matsal lämpar sig väl för enklare konferenser, möten och föreläsningar i lite större grupper. I vår matsal sitter man vid stora bord för 6-8 personer, det finns även en mindre scen med ljudanläggning samt projektor för presentationer.

Under Swings första år sedan 10 februari 2017 har vi anordnat events och konferenser för cirka 500 företag.


Om Golfbaren Sverige - The Minigolf Experience

Swing är den riktiga minigolfens hem. Själ, expertis, kvalitet och hjärta förpackat i en stämningsfull miljö. Tänk 1930-tal, lönnkrogar och förbudstid och lägg till god mat, välgjorda cocktails och lustfylld minigolf med nervkittlande tävling. En helhetsupplevelse ni minns, eller som vi säger: The Minigolf Experience.


Kontaktpersoner

Nathalie Olofsson
Marknad
Nathalie Olofsson
Hans Olofsson
VD & Grundare
Hans Olofsson
Andreas Sollman
Driftansvarig
Andreas Sollman
Caroline Bjuhr
Restaurangchef
Caroline Bjuhr