2020-02-17 14:17Nyheter

Golfbaren vill träffa dig på Event- & Mötesmässan i Kista!

guests putting at Swingguests putting at Swing

På onsdag & torsdag rullar vi in Golfbarens härliga gräsbil på Kistamässan, öppnar upp bakluckan och bjuder på stenugnsbakad pizza och vår egen Swing-öl.

Vi kommer visa upp hela Golfbaren och berätta om de fina möjligheter vi erbjuder för konferens, fest & event året om där vi kombinera minigolf, mat & dryck i unika miljöer.

Våra ställen är populära och uppskattade bland våra gäster men också bland företag i just er bransch. Vi har arrangerat mässor och sortimentsprovningar, heldagskonferenser med föreläsningar och utbildningsdagar. Det har spelats även in film, tv och talkshows i våra härliga miljöer.

kom gärna förbi oss i monter B12 och säg hej så kan vi prata mer!

följ länken nedan om ni behöver biljett till mässan:

https://registration.n200.com/survey/3dxpnaywzaeo8 Om Golfbaren Sverige - The Minigolf Experience

Swing är den riktiga minigolfens hem. Själ, expertis, kvalitet och hjärta förpackat i en stämningsfull miljö. Tänk 1930-tal, lönnkrogar och förbudstid och lägg till god mat, välgjorda cocktails och lustfylld minigolf med nervkittlande tävling. En helhetsupplevelse ni minns, eller som vi säger: The Minigolf Experience. Swing är flaggskeppet inom Golfbaren Sverige som också har 3 Golfbarer utomhus; Kristineberg, Aspudden & Jungfrusund.


Kontaktpersoner

Hans Olofsson
VD & Grundare
Hans Olofsson