2017-10-04 11:52Nyheter

En meny med en historia!

null

Nu är det dags för menybyte på Swing! Med kreativitet, lekfullhet och ständig förnyelse skapar våra kockar matupplevelser för hungriga minigolfare. Och nu har dom tagit fram en höstinspirerad meny med storytelling och smaker som tar oss tillbaka till 20 och 30-talets Amerika, där varje enskild rätt och dess tillbehör har en tanke och historia bakom sig.

Ladda ner höstens nya meny & sukta efter vilken rätt du ska välja på ditt nästa besök eller boka bord direkt: www.swingbygolfbaren.se/food

Smaker från Amerika

Vad sägs exempelvis om en "Steak 'N Cheese Sandwich" från vår barmeny? Denna rätt sägs ha uppfunnits utav bröderna Pat och Harry Olivieri år 1933, som till en början drev ett korvstånd på en vältrafikerad gata i Philadelphia. Idag är rätten extremt populär i USA. När man går på gatorna på Manhattan eller Philadelphia så är lukten av stekt lök och biff aldrig långt borta.

Eller varför inte boka bord i vår matsal för att testa vår egen take på Entrecote med tillbehör inspirerade från 1920-talets Texas?


Om Golfbaren Sverige - The Minigolf Experience

Swing är den riktiga minigolfens hem. Själ, expertis, kvalitet och hjärta förpackat i en stämningsfull miljö. Tänk 1930-tal, lönnkrogar och förbudstid och lägg till god mat, välgjorda cocktails och lustfylld minigolf med nervkittlande tävling. En helhetsupplevelse ni minns, eller som vi säger: The Minigolf Experience.


Kontaktpersoner

Nathalie Olofsson
Marknad
Nathalie Olofsson
Hans Olofsson
VD & Grundare
Hans Olofsson
Andreas Sollman
Driftansvarig
Andreas Sollman
Caroline Bjuhr
Restaurangchef
Caroline Bjuhr