2018-04-20 11:11Nyheter

Aspuddens nya hotspot öppnar för säsongen!

null

Hägersten har länge saknat en oas för AW- och familjehäng med riktigt bra mat och dryck, aktivitet och mysig miljö. Förra året rustade världsmästaren Hans Olofsson upp den tidigare välbesökta och etablerade minigolfbanan från 1950-talet i Aspuddensparken.

– Med denna satsning hoppas vi kunna bidra till att väcka liv i den delvis slumrande minigolfanläggningen i Aspuddsparken. Vi vill samtidigt även bli en lokal ”hotspot” för boende i Aspudden och Hägersten, kommenterar Hans Olofsson.

Med aktivitet och restaurang med fullständiga rättigheter har Golfbaren Aspudden snabbt blivit ett vattenhål för boende i området. Det grönskande temat med inspiration från den prunkande närmiljön i Aspuddsparken och Vinterviken har satt prägel på banan och återspeglas i inredningen.

– Vi har varit noga med att bevara parkmiljön i Aspuddsparken – tallarna, björkarna, den anlagda dammen och den urgamla rhododendronbusken, till exempel. Dessutom finns skyltar vid alla 18 hålen, som berättar om växter och djur som finns i området, säger Hans Olofsson.

Nu öppnar vi äntligen upp Golfbaren Aspudden igen för säsongen med en ny uppdaterad meny, dryck med lokal anknytning från Hopsan Brewery och satsning på både grillkvällar och live-musik. 


Om Golfbaren Sverige - The Minigolf Experience

Swing är den riktiga minigolfens hem. Själ, expertis, kvalitet och hjärta förpackat i en stämningsfull miljö. Tänk 1930-tal, lönnkrogar och förbudstid och lägg till god mat, välgjorda cocktails och lustfylld minigolf med nervkittlande tävling. En helhetsupplevelse ni minns, eller som vi säger: The Minigolf Experience.


Kontaktpersoner

Nathalie Olofsson
Marknad
Nathalie Olofsson
Hans Olofsson
VD & Grundare
Hans Olofsson
Andreas Sollman
Driftansvarig
Andreas Sollman
Caroline Bjuhr
Restaurangchef
Caroline Bjuhr